maandag, 25 september 2017
Vraag Rijk
Online Schrijfhulp
Online reputatiemanagement is cruciaal

Addictomatic.com doorzoekt de relevante websites, social media en blogs naar de meest recente nieuwtjes, posts, video's en afbeeldingen. Met een zoekcriterium dat je kunt ingeven. Een organisatie of je eigen naam, bijvoorbeeld. Je kunt gemakkelijk je eigen dashboard maken en instellen. Een bookmark naar je eigen dashboard, en klaar ben je. Voor onderzoek op een later moment. Ideaal als input voor online reputatiemanagement.

Addictomatic is een goed middel voor bedrijven en organisaties om te luisteren naar de eigen klanten en de mensen die iets over hun merk of diensten zeggen. En om op grond daarvan een gesprek met ze aan te gaan, als dat nodig en handig is.

Slotenfabrikant Kryptonite die onbreekbare sloten zei te maken, ging er bijna onderdoor toen iemand op een blog liet zien dat een Bic-pen ook als sleutel werkte. Dit ontging de fabrikant, en de aanvankelijke ontkenning daarna van Kryptonite maakte het alleen maar erger. Het vertrouwen was beschadigd en de uiteindelijke schade was immens.

Dus, tref je echt slecht nieuws aan over je eigen bedrijf of organisatie - met of zonder hulp van Addictomatic - zie het dan als een kans en ga in gesprek: "kan ik helpen?" Ontkennen heeft geen zin...