dinsdag, 19 september 2017
Vraag Rijk
Online Schrijfhulp

Complimenten

Complimenten zijn de brandstof waarop de motor nog sneller gaat draaien. En ze helpen anderen de kwaliteiten te zien die je zelf niet altijd waarneemt. 

Een selectie...

 • 'De laatste dagen zijn lekker druk geweest en ik heb je verzuimd te bedanken voor de waardevolle bijdrage bij het schrijven van het plan voor Zuid-Holland. Bij deze! Bijzonder fijn om weer met je te werken. Je verrast mij iedere keer weer hoe je vriendelijk kunt blijven maar wel met behoud van je eigen koers. Benijdenswaardig.' (Hans van der Putten, Tendermanager Arcadis)
 • 'Wij hebben ook een goed gevoel overgehouden aan onze sessie van gisteren. Ik ben wel blij te constateren dat de lijn die ik begin 2010 heb ingezet de juiste blijkt te zijn. Mooi dat jij ons hebt kunnen helpen bij de volgende stap. Thanx!' (Willemijn Vonk, senior-adviseur communicatie en teamco├Ârdinator De Stadsregio Arnhem Nijmegen)
 • 'Rijk is a great person to work with. He is very pragmatic, hand-on, and most importantly he is an absolute Social Media guru. He can help you get started really quickly and without even realising it you start thinking differently. I highly recommend him.' (Marije Koster-Ruysch, Executive Director at Ruysch International BV)
 • 'Neem nou Rijk. Mijn twitter-pessimisme (zie blog 6 mei) is hem niet alleen volkomen vreemd... Rijk doorleeft, op 6 mei temidden van wolkende twitterspreeuwen, zijn Chaos-theorie, doorgrondt daar het ondoorgrondelijke. Bespeurt hij er een lek, dan twittert Rijk de chaos weer op zijn plaats. Voor een ieder die wapening zoekt tegen neerslachtig stemmende bits en bytes, raad ik begeestering door Rijk aan. Een opgewekter spreker en mens moet ik nog tegen komen.' (Bert Westerink op zijn blog, www.bertwesterink.nl)
 • 'Goede sessie vandaag. Ik was verrast door jullie vlijmscherpe analyse. Tot over 2 weken!' (Maurice Aarts, Thieme Meulenhoff)
 • 'Dank voor jouw werk aan de voortgangsrapportage voor het klimaatprogramma. Ik kan je melden dat we nu de hindernis genomen hebben waarop de vorige versies steeds gestrand zijn. Vanmorgen heeft het MT groen licht gegeven. Een pak van mijn hart dat we nu inderdaad richting het bestuur komen.' (Marianne de Widt, gemeente Arnhem)
 • 'Jullie redactie was ik erg tevreden over. Op eerste gezicht was het haast niet merkbaar dat er iets veranderd was, maar wanneer beide versies naast elkaar liggen vind je duidelijke verbeteringen.' (Mundel van Wezenbeek, gemeente Oss)
 • 'De mensen hebben grote complimenten gemaakt, ook de critici. Die willen er zelfs zelf mee pronken (kijk eens wat er bij ons in Nijmegen goede dingen gebeuren!) Dus ook veel dank en waardering gaat ook uit naar jouw inzet.' (Jan Luijten, gemeente Nijmegen)
 • 'Allereerst nogmaals mijn complimenten voor het vereenvoudigen van de visie en methode door alles in een piramide te vatten.' (Janneke Vink, Centrum Publieksparticipatie)
 • 'Dank je Rijk, ik begrijp nu waarom jullie als communicatieadviseurs niet alleen aandacht besteden aan de vorm/inhoud van een site, maar ook aan het traject hoe mensen op/in die site komen. De reacties zijn zeer positief! Mensen waarderen de opzet en vinden het er goed uitzien, "a job well done ", zeggen onze Amerikaanse bazen dan altijd!' (Jos Brekelmans, Nacco Nijmegen)
 • 'Alvast bedankt en tot een volgende keer, want we zijn erg tevreden over je werk!' (Ingrid Joppe, provincie Gelderland)
 • 'Zojuist met de collegae besproken, en hoe uniek, we willen het helemaal zo laten. Niets dan lof. Exact zoals bedoeld. Complimenten voor Rijk!' (Denis de Vries, Leones)
 • 'Geweldig, Rijk. Bedankt voor je opbouwende betrokkenheid.' (Wouter Ernes, provincie Limburg)
 • 'Wat een inspirerende club zijn jullie toch! Het idee spreekt me zeer aan. Ik zou het ook als manier willen inzetten om publieksparticipatie te agenderen bij bestuurders, om ook een duidelijke adressant te hebben. Denk er graag over mee en zit al te denken of er niet een project van ons geschikt is. Nog 's over doorpraten?' (Mirjam Westgeest, Centrum Publieksparticipatie)