zondag, 19 mei 2024
Vraag Rijk
Online Schrijfhulp

Blog

Slim Twitteren hoeft niet veel tijd te kosten

'Waar haal jij al die tijd vandaan om de hele dag te twitteren?' Dat is een vraag die veel twitteraars kennen. De licht misprijzende blik die deze vraag vergezelt waarschijnlijk ook.

Natuurlijk, degene die zijn hele dag verdoet met twitteren, die mag zich wel eens achter zijn oren krabben. Maar wie Twitter slim inzet, hoeft daar niet zoveel tijd aan te besteden.

Slim twitteren is mogelijk, en interessant. Niet alleen voor bedrijfsmatige inzet van dit sociale medium. Een goed hulpmiddel daarbij is CoTweet. Dat is een toepassing waarmee je onder meer tweets kunt klaarzetten om op een bepaald tijdstip verzonden te worden.

Maar het is ook een toepassing waarmee je met meerdere personen één twitteraccount kunt beheren. Je kunt er - samen - tweets mee verzenden, én onderzoeken. En dat laatste is vooral handig als je webcare handen en voeten wilt geven.

De twitteraccount @gelderseworst, maakt gebruik van het zogenaamde 'schedulen'. Er staan voor de komende maanden drie tweets per dag van het twitterfeuilleton 'Kreidleverhalen' gereed om geplaatst te worden. Twitteren met losse handen, dus. Wie wil, schrijft mee, geïnspireerd door de verhaallijn.

En voor de actualiteit kan de beheerder van @gelderseworst altijd gewoon (tussen)doortwitteren...