zaterdag, 1 april 2023
Vraag Rijk
Online Schrijfhulp

Blog

sumall1

Met SumAll krijg je een overzicht van jouw activiteiten op de social media en van de gevolgen daarvan voor het bezoek van bijvoorbeeld jouw blog of jouw website. Dit alles in een goed toegankelijk en overzichtelijk, zelf samen te stellen dashboard.

Een tool waar ik altijd al naar uitzag.

SumAll zegt zelf dat ze voornamelijk op de wereld zijn om haar gebruikers meer geld te laten verdienen: ‘SumAll is a simple, timesaving connected data tool that lets people make more money by using their own data. Currently integrated with Facebook, Twitter, eBay, PayPal, Shopify, Authorize.Net and many more’.

Maar, naar het zich laat aanzien is SumAll meer dan alleen maar een ‘money machine’. Wat is het effect van mijn post via Twitter of Facebook op het bezoek van mijn website of mijn blog? Welk soort post zorgt voor meer bezoek of voor meer interactie?

sumall2

Dat zijn de vragen die elke communitymanager bij voortduring stelt. Of hij nu bezig is voor zijn eigen zaak of voor de zaak van zijn opdrachtgever. SumAll helpt bij het vinden van de antwoorden.

SumAll is een gratis online toepassing die gemakkelijk te configureren is. Tip: zet je sociale media-accounts vast open als je met SumAll begint. Want die zijn nodig, om een SumAll-account aan te maken, erop in te loggen en te ‘tunen’.

SumAll is hier te openen.

Lees ook Van sales naar sharing