maandag, 27 maart 2023
Vraag Rijk
Online Schrijfhulp

Blog

"Wat moet ik zeggen... Ik heb helemaal niks gelezen over... Help me nou gewoon even.

Nou, papa, niet alles opschrijven wat ik zeg.

De Grand Canyon is ontstaan - er staat niks in over... hou nou even op! Wat is de Grand Canyon... je moet even backspace doen. Mama, papa zit heel vervelend te doen! Ik weet nu iets wat ik moet vertellen. De Grand Canyon is...

Papa zit alle dingen op te schrijven die ik zeg! Nouhou... je helpt me niet meer met mijn spreekbeurt. De Grand Canyon is... een gebergte, toch? Of heet het niet zo?

De Grand Canyon is een kloof, een hele grote kloof. Je moet dat ervoor zetten, papa, toe nou. Hele grote. De Grand Canyon is een hele grote kloof in de aardkorst. Die is ontstaan door regen en wind enzo, en door de Coloradorivier - niet enzo erbij zetten...

Nu wil ik dat je dat weghaalt. Enzo. Ik wil graag mijn spreekbeurt voorbereiden. Ben ik bijna klaar, ga jij het kapotmaken. Laat me nog even lezen wat de Grand Canyon is. Dat moet je allemaal weghalen, dat wil ik niet in mijn spreekbeurt. Waarom doe je dat nou?

Okee. De Grand Canyon is ontstaan door - nee - de Grand Canyon is een kloof in de aardkorst die is uitgesleten door de Coloradorivier. Ook de wind en de regen hielpen daaraan mee.

De Grand Canyon is heel erg breed en heel erg diep, de grootste en diepste van de hele wereld... Kloof! Het is de grootste en diepste kloof van de hele wereld.

Vierhonderdvijftig kilometer lang en zestienhonderd meter diep...

Waar heb jij zo leren typen?"