zondag, 19 mei 2024
Vraag Rijk
Online Schrijfhulp

Hoe schrijf je een condoléancebrief, of een klachtenbrief, of een goede uitnodiging?

28 briefsoorten

Met de Correspondentiehulp krijgt u aanwijzingen voor 28 briefsoorten. Per onderdeel. De voorgestelde opbouw volgt de voorschriften van de hedendaagse bedrijfscorrespondentie.

Zelf schrijven aan de hand van een stramien

U schrijft zelf, en u krijgt houvast voor de indeling en de inhoud van elke brief. Handig als u niet weet waar u moet beginnen.

Hoe werkt het?

Klik een briefsoort aan, vul het briefformulier in en ontvang de brief op uw eigen e-mailadres. Knip en plak de tekst in een e-mailbericht of een brief en u bent klaar.

(Vanwege overvloedige spam via deze module heb ik de brieven met een password beveiligd. Stuur mij een mailtje en ik stuur je het password toe!)

Vertrouwelijkheid

De Correspondentiehulp is een online toepassing. De informatie die u toevoegt, staat daarom op onze server. Niet toegankelijk voor de wereld, maar wel voor de systeembeheerder van www.rijkwillemse.nl. Houdt u daar rekening mee?

Na enige tijd en met enige regelmaat verwijderen wij de brieven die met de Correspondentiehulp werden geschreven van onze server. Geen van deze teksten zal ooit voor andere doeleinden gebruikt worden; zij blijven uw eigendom.

Demo

Kijk hier naar de Correspondentiehulp in werking:

En verder

Kijk ook eens bij de Memohulp, een toepassing voor interne communicatie.