zaterdag, 24 oktober 2020
Vraag Rijk
Online Schrijfhulp

Informatiebrieven | Bevestiging
Met deze brief bevestigt u een order of een afspraak.

Aanhef
Invalid Input
Bevestig in deze inleidende alinea onmiddellijk de afspraak, de order of de ontvangst van een brief. Geef bij een afspraakbevestiging de plaats, de datum en het onderwerp aan. Verwijs bij een orderbevestiging naar de bestelling, en naar de datum en de wijze waarop de bestelling is gedaan. Bij de ontvangst van een brief verwijst u naar de datering en het onderwerp van de brief.
Invalid Input
In dit gedeelte geeft u aanvullende informatie over de afspraak, de bestelling, of de ontvangst van de brief. Bij een afspraak geeft u duidelijke informatie over de plaats, de tijd en de duur van de afspraak. Bij een orderbevestiging beschrijft u hier de bestelling en noemt u eventueel speciale productkenmerken en leveringsvoorwaarden. Bij de ontvangst van een brief geeft u aan hoe de brief verwerkt zal worden en wanneer de lezer uw reactie kan verwachten.
Invalid Input
U sluit de bevestiging nu op een vriendelijke toon af. Bij een afspraak kunt u nog verwijzen naar een routebeschrijving, of de telefonische bereikbaarheid van de ontmoetingsplaats noemen. Verder kunt u de lezer bedanken voor de brief of de order, hem succes wensen of verwijzen naar toekomstig contact.
Invalid Input
Afsluitende groet
Invalid Input
Uw naam
Invalid Input
Uw e-mailadres (voor het concept van deze brief) (*)
Invalid Input
Gereed   

Terug