zaterdag, 24 oktober 2020
Vraag Rijk
Online Schrijfhulp

Verkoopbrieven | Gegevensbrief
Met deze brief wilt u het bestand met potentiƫle klanten uitbreiden.
Aanhef
Invalid Input
Met deze brief wilt u uw gegevensbestand van (potentiƫle) klanten verrijken. In deze inleidende alinea bereidt u de lezer voor op uw verzoek om u (nadere) gegevens te verschaffen. Daarom moet uw inleiding de doelgroep aanspreken. Bespreek bijvoorbeeld een aspect van uw product of dienst dat de belangstelling wekt. Vermeld dit onderwerp ook in de betreft-regel.
Invalid Input
Het is belangrijk dat u uw verzoek om gegevens koppelt aan een aanbod, een voordeel voor de lezer. In deze alinea doet u dat aanbod of omschrijft u het belang voor de lezer. Maak de lezer duidelijk dat hem het voordeel alleen ten deel valt als hij de gegevens verstrekt. Maak eventueel gebruik van typografische middelen om hoofdzaken te benadrukken.
Invalid Input
In deze alinea verzoekt u de lezer om zijn gegevens in te sturen. Beschrijf daarbij eenduidig wat u van de lezer verwacht. Verwijs eventueel naar een antwoordkaart die ingevuld moet worden. Koppel het verzoek eventueel nogmaals aan het aanbod of de voordelen.
Invalid Input
Vat in deze afsluitende alinea het aanbod of de voordelen nog een keer bondig samen. Vermeld eventueel nog een extra voordeel. Sluit af met een zin waarin u de lezer alvast bedankt. Tip: gebruik een P.S. om uw boodschap of aanbod te herhalen, of om de lezer over de streep te trekken.
Invalid Input
Afsluitende groet
Invalid Input
Uw naam
Invalid Input
De P.S. is een goed middel om de lezer het laatste zetje te geven...
Invalid Input
Uw e-mailadres (voor het concept van deze brief) (*)
Invalid Input
Gereed   

Terug